The Forest Art Fair (2e editie): 28 – 29 augustus 2021, Westmalle (B)

Welkom bij Forest Art Fair te Westmalle. Houdt u van kunst, creativiteit, natuur en het verfijnde leven? Dan bent u hier op het juiste adres. Een gesmolten diversiteit van culturele activiteiten en luxe objecten vindt u in dit prachtige park te Westmalle, België. Forest Art Fair verbindt culturele rijkdom, geschiedenis, kunst, muziek en culinaire meesterwerken in een vorm van een hedendaags evenement in een utopisch landschap. Forest Art Fair wordt ondersteund door de Vlaamse Regering.

Meer informatie: http://www.forestart.be

Data & openingstijden

28 augustus (zaterdag)

12:00 – 20:00 uur: Expositie

21:00 – 22:00 uur: Lichtshow incl. Russische amuses & champagne: € 25. Reserveren is wenselijk.

29 augustus (zondag)

12:00 – 19:00 uur: Expositie

Expositie: gratis ingang.

Extra activiteiten

Houdt u van picknicken op een romantisch plek? Neem uw picknickmand mee. Geen tijd om het voor te bereiden? Geen probleem. U kunt genieten van een traditioneel Russisch buffet en franse wijnen uit de regio Bordeaux.

Op zaterdag avond kunt u een feeërieke lichtshow bekeken en genieten van traditionele Russische amuses en een glas champagne. Op zondag zal Henk George Lippens nostalgische Franse en Italiaanse muziek op zijn accordeon spelen.  Er komen nog kunstworkshops op de agenda te staan!

Plattegrond:

Deelnemende kunstenaars:

Toni Boot (NL) , Anneke Hansum (NL), Sergey Khorikov (RU), Sergey Kolokolchikov (RU), Janine Chadd (UK), Valeriy Mironov (RU), Thomas Morel (NO), Janneke Rottier (NL), Rosie Cartier (BE), Edmond Dubrunfaut (B), Wim Hansum (NL), Vladimir Soerovtsev (RU), “Suster” handgemaakte tassen, Place des Gourmets (FR)

Parking & locatie

Parking direct op de locatie is gereserveerd voor mindervaliden en bezoekers met meerdere kinderen. U kunt uw auto gratis parkeren op het grote parkeerterrein ca. 350 meter van de locatie. Het openlucht evenement vindt plaats in het privé park. Kinderen onder toezicht. Zwemmen in de vijvers is strikt verboden.

  • Adres (parking): Sint Pauluslaan 2, 2390 Westmalle, België.
  • Adres (evenement): Mostheuvellaan 12, 2390 Westmalle, België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *