Art Laren: 9-11 juni 2017

Anneke Hansum: Nieuwsfeiten, het dagelijks leven en de natuur inspireren haar tot nieuw werk.Zij is altijd op zoek naar verrassende composities. Haar werk kenmerkt zich door een combinatie van figuratie en abstractie.
Toni Boot: De symboliek in mijn werk vind ik belangrijk, omdat wij in een wereld vol symbolen leven. Spiritualiteit en liefde zijn belangrijke thema’s, zij maken onderdeel uit van mijn werk. Mijn belangstelling gaat uit naar verschillende stromingen, onder andere die van de Maya’s en het Boeddhisme. Mijn levensfilosofie is dat wijzelf verantwoordelijk zijn over hoe wij ons leven vormgeven. In het schilderwerk druk ik uit wie ik ben. Het is voor mij een veranderingsproces dat constant in beweging is.
Aart de Lange Pzn: Leesbare schilderijen over houvast, verwondering en stilte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *