Solo-expositie van Suus Suiker (NL): 1 – 30 oktober 2016

Suus Suiker (Hellevoetsluis 1966) vertelt met kwast, met pen, met camera en met woorden.  ‘In de werkelijkheid om mij heen zoek ik een manier om dat wat is te vormen tot iets dat mij beter past. Ik zoek de diepere laag waar alles wat was, alles wat is en alles wat ooit zal zijn zich samenvoegt. Zo schep ik mijn wereld, liefdevol, ongeacht de materie’.

Suus Suiker volgde haar opleiding aan de Haagse kunstacademie en heeft een aantal jaren gewerkt als vormgeefster/illustratrice bij een ontwerpbureau alvorens definitief voor de vrije kunst te kiezen. Momenteel schildert, schrijft en fotografeert de kunstenares.  In haar eigen atelier werkt ze vooral aan vrij werk en maakt ze schilderijen/portretten in opdracht.

De kunstwerken zijn voornamelijk in acrylverf op linnen, of papier en soms gecombineerd met andere materialen (mixed media). In haar veelal verhalend werk vind je abstracte en figuratieve elementen in een magisch- realistische en/of spirituele sfeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *